32.7 C
Belgrade
utorak, 28 juna, 2022
Još KATEGORIJA

  Već danas bi mogao da bude PUŠTEN IZ BOLNICE: Otac koji je ubio troje dece počeo da komunicira sa lekarima

  Pročitajte još


  Foto: Instagram / Drustvene mreze

  Otac Harald K. (56), koji je u Zagrebu ubio troje svoje dece, trenutno je stabilno i počeo je da komunicira sa lekarima, i već danas bi mogao da bude pušten iz bolnice.

  Prema informacijama koje je N1 jutros dobio od policije i KBC-a Sestre milosrdnice, potvrđeno je kako je otac pri svesti te komunicira sa doktorima.

  Iz bolnice bi mogao da bude pušten danas ili najkasnije sutra, a nakon toga bi trebao da bude prebačen na kriminalističko istraživanje u policiju.

  Očekuje se standardna procedura koju čini ispitivanje u Županijskom državnom tužilaštvu i potom odlazak kod istražnog sudije.

  Ako se utvrdi da je privremeno neuračunljiv, što je manje izgledna opcija, postoji mogućnost da ga smeste u bolnicu Vrapče.

  Uzeti su nalazi krvi za dalji policijski postupak kako bi se utvrdilo da li je bio pod uticajem opijata, a u bolnici nije dao iskaz policiji.

  Obdukcija dece je gotova, ali rade se dodatni toksikološki pregledi kako bi se utvrdilo na koji način su deca ubijena, trovanjem tabletama ili gušenjem.

  Podsetimo, do užasnog zločina došlo je u noći između petka i subote, kada je Harald K. (56) u zagrebačkim Mlinovima ubio svoje troje dece, pa je sam sebi pokušao da oduzme sebi život.

  • Zagreb
  • Hrvatska
  • Ubistvo
  • Deca
  • Otac

  Preuzeto sa>>>

  - Advertisement -

  Pročitajte još

  POSTAVI ODGOVOR

  Molimo da unesete Vaš komentar!
  Ovde unesite Vaše ime

  - Advertisement -

  Najnoviji artikli