18.5 C
Belgrade
ponedeljak, 15 avgusta, 2022
Još KATEGORIJA

  ĐILAS PRED VUČIĆEVIM REZULTATIMA STOJI KAO TELE PRED ŠARENIM VRATIMA Božić: Ne čudi što hoće da ide na Mauricijus

  Pročitajte još

  Nakon što je uspeo da zgrozi Srbiju preko svojih trbuhozboraca, i da nam preko psovanja jedne majke i bake pokaže svu „raskoš“ svoje izopačene ličnosti, Dragan Đilas nastavlja sa psovanjem i svih građana Srbije, servirajući preko jednog od svojih mnogobrojnih glasila gomilu laži i izmišljotina, rekla je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić.

  U ovom stadijumu ludila svi su mu krivi, i građani koji ne valjaju, i evroparlamentarci koje je sam vukao za rukav, i svako ko je u Srbiju zakoračio, investirao i nije njemu, po starom običaju koji je negovao, ostavio podebeli procenat.

  Vrištanje i kukanje su posledica potpunog odsustva i talenta ali i inteligencije u politici Dragana Đilasa i plaćenih mu satrapa.

  Verujem da će ta histerija u danima koji dolaze, biti sve jača, jer Dragan Đilas se svojom bezidejnošću sasvim sigurno sve više udaljava od svog cilja-narodnih para.

  Napadi na Aleksandra Vučića ispred čijih rezultata Đilas stoji kao „tele ispred šarenih vrata“ biće sve žešći, i ako je teško zamisliti da mogu izmisliti veće gadosti i monstruoznosti od onih do sada, nažalost sigurna sam da su spremni da udare i na go život predsednika Srbije.

  Zanimljivo je da Dragan Đilas pominje i odlazak iz Srbije, shvatajući da će debakl na izborima biti epohalnih razmera, razmišlja da u svom maniru koji smo do sada toliko puta videli, podvije rep i pobegne.

  Za koju god se od destinacija bude odlučio, Mauricijus, Hongkong ili još neki od poreskih rajeva u kojima planira da se baškari novcima građana Srbije, nadam se da će biti dostupan organima gonjenja Republike Srbije.

  Preuzeto sa>>>

  - Advertisement -

  Pročitajte još

  POSTAVI ODGOVOR

  Molimo da unesete Vaš komentar!
  Ovde unesite Vaše ime

  - Advertisement -

  Najnoviji artikli