4.3 C
Belgrade
sreda, 1 decembra, 2021
Još KATEGORIJA

  “Cilj slučaja Jovanjica hapšenje Andreja Vučića, da bi predsednik podneo ostavku…”

  Pročitajte još

  Screenshot/YouTube/BN

  (Beta) – Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da slučaj “Jovanjica” nema veze sa osumnjičenim Predragom Koluvijom, već da je cilj tog slučaja bio da se uhapsi brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Andrej Vučić – da bi predsednik podneo ostavku.

  “Delovi MUP-a su bili spremni da učestvuju u radnjama koje su nespojive za policijace, koji su bili spremni na sve ovo što se dešavalo oko Jovanjice – da bi predsednik Vučić video rođenog brata u zatvoru i da bi podneo ostavku”, kazao je Vulin za televiziju Pink.

  On je naveo da slučaj “Jovanjica” nema nikakve veze sa Koluvijom, a da će sud odlučiti da li će Koluvija biti osuđen ili neće, kao i da li je na njegovoj plantaži proizvedena marihuana.

  Govoreći o tome da su nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić odbili su da budu ispitani na poligrafu, Vulin je rekao da neko ko neće na poligraf – nešto krije.

  “Šta je teško odgovoriti na pitanja, ako ništa ne kriju. To ispitivanje traje deset minuta”, naveo je ministar policije.

  Dodao je da je prisluškivanje Vučića i njegove porodice imalo za cilj da se pronadje način da se kompromituje njegova porodica. 

  Preuzeto sa>>>

  - Advertisement -

  Pročitajte još

  POSTAVI ODGOVOR

  Molimo da unesete Vaš komentar!
  Ovde unesite Vaše ime

  - Advertisement -

  Najnoviji artikli