18.5 C
Belgrade
ponedeljak, 15 avgusta, 2022
Još KATEGORIJA

  Brnabić: Počela najprljavija kampanja protiv Vučića i SNS

  Pročitajte još

  FoNet20.09.2021. 21:17

  Brnabić: Počela najprljavija kampanja protiv Vučića i SNS 1Ana Brnabić na Voždovcu Foto: sns.org.rs

  Poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Beogradu Ana Brnabić izjavila je danas da je uveliko počela najprljavija kampanja protiv predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića, kao i protiv SNS, iako je kampanja mesecima daleko.

  Kako se navodi u saopštenju SNS, Brnabić je danas razgovarala sa članovima i aktivistima SNS na Voždovcu.

  „Napadi koji dolaze od medija koji su u njihovom direktnom ili posrednom vlasništvu su svakodnevni i sastoje se u besmislenim i najprizemnijim


  lažima, od toga koliko koštaju cipele koje nosim, preko lažnih rođaka koje tobož zapošljavamo, do najbrutalnijih napada i uvreda na račun predsednika i njegove porodice“, istakla je Brnabić.

  Ona je rekla da „svaki novi dan donosi novu laž u cilju diskreditacije i dehumanizacije“.

  „Mi moramo da stavimo sve to po strani i ostanemo posvećeni ljudima i rezultatima, jer se na izborima ne borimo ni za funkcije, ni za stranku, borimo se za našu opštinu, naš grad i našu zemlju – da nastavi da jača i da se razvija“, poručila je Brnabić.

  Ona je pozvala svakog člana SNS da se aktivno uključi u kampanju jer je razgovor sa građanima i briga o njihovim problemima najbolji način da se odgovori na sve laži koje se svakog dana plasiraju.

  Brnabić je rekla da je, u danu kada su Srbi na Kosovu i Metohiji i stabilnost regiona „neodgovornošću Prištine i nemarnošću međunarodne zajednice“ ugroženi, važno da se sete da su Vučić i SNS vratili stabilnost i dostojanstvo Srbiji i Srbima na Kosovu.

  Preuzeto sa >>>

  - Advertisement -

  Pročitajte još

  POSTAVI ODGOVOR

  Molimo da unesete Vaš komentar!
  Ovde unesite Vaše ime

  - Advertisement -

  Najnoviji artikli