32.7 C
Belgrade
utorak, 28 juna, 2022
Još KATEGORIJA

  Brenina snajka progovorila! Ovo je ISTINA o Živojinovićima!

  Pročitajte još

  Iako se pre mesec dana spekulisalo da se Brena rešila snajke Sandre Miljaković, te da ona i Viktor više nisu zajedno, to nije tačno. Njih dvoje su i dalje u vezi, vole se i lepo im je, a Sandra o Živojinovićima ima samo reči hvale.

  Brenina snajka progovorila!

  Kako  priča jedna njena drugarica, Sandra je oduševljena Viktorovom porodicom, posebno Brenom!

  Sandra je prezadovoljna sa Viktorom, posebno je oduševljena Brenom i Bobom, i uopšte njihovom porodicom. Rekla je da će nam otkriti kakvo je njihovo pravo lice i golu istinu o svemu što se tiče njih – kaže Sandrina drugarica sa fakulteta za Scandal! i dodaje:

  Objasnila je da nije ni sanjala da neko ko je toliko popularan i moćan može da bude tako normalan i jednostavan. Kaže da je Brena uvek pita za roditelje, kako su, šta rade, treba li im neka pomoć… A što su domaćini veliki, to je Sandri najjači utisak, kad to pomene, najviše misli na Bobu koji obožava da kuva i da zove goste. On je gleda kao ćerku, Brena kaže ustane ujutru, pita sve šta će za doručak, obična je i neposredna. Kao sve druge majke, i to je ono što je Sandru dodatno osvojilo i zadržalo je uz Viktora. Mnogo mi je drago zbog nje, i ona je fina i vredna devojka koja nije jurila bogatog momka, već je sa Viktorom iz ljubavi – završava izvor.

  AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

  FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ

  Pročitajte i…

  Preuzeto sa>>>

  - Advertisement -

  Pročitajte još

  POSTAVI ODGOVOR

  Molimo da unesete Vaš komentar!
  Ovde unesite Vaše ime

  - Advertisement -

  Najnoviji artikli